reacties

Vanaf nu zit je pak als gegoten!

pak maatAls het aan mij ligt dragen mannen tegenwoordig niet vaak genoeg een pak meer. Ik zou wel vaker een pak willen dragen, maar dan zou ik de enige zijn en dat is ook weer weird. Feit is gewoon dat we er goed uitzien in een pak, op voorwaarde dat dat pak goed zit.

Ik zie op bruiloften en andere feestjes waar je netjes moet komen, wat overigens zo een beetje de enige situatie is waar ik wel een pak aan kan doen, veel mannen lopen in een te groot of te klein pak. Ze krijgen een 10 omdat ze een pak dragen, maar een 3 voor hoe het er uit ziet. Dus bij deze om elke man te helpen een grote afbeelding die elk detail van een goed – en slecht – zittend pak laat zien zodat je je huidige pakken kan laten bijwerken en je nieuwe pakken voortaan ook perfect zitten.

Mocht je op je telefoon zitten dan zou ik even de tablet of laptop erbij pakken voor je hem opklikt. Hij past NIET op een telefoonschermpje. Met dank aan Real men Real style.

Goed zittend pak

King Leonidas