reacties

Het ultieme vrijgezellenfeest voor mannen

vrijgezellenfeest mannenHet befaamde vrijgezellenfeest zou wel eens de beste nacht van een man’s leven kunnen zijn, buiten de bruidsnacht natuurlijk (grijns). Maar het is niet alleen nog één nacht los gaan voor de aanstaande bruidegom, maar vooral een nacht voor alle mannen om, ja, mannen te zijn.

Als getuige wil je dat dit een nacht wordt die je niemand meer vergeet – oh, en dat die gozer die gaat trouwen het ook leuk heeft.

Voorbereidingen

Van het vrijgezellenfeest is de nacht waarschijnlijk het belangrijkste – dit is waar de magie gebeurd.

De gastenlijst

Om er voor te zorgen dat je geen belangrijke mannen vergeet uit te nodigen voor het vrijgezellenfeest kun je het beste de gastenlijst plannen met de bruidegom, of hem in ieder geval de lijst even laten doorkijken van tevoren. Zet de bruidegom’s beste vrienden, broers, neven en andere mannen die uit beleefdheid uitgenodigd moeten worden er op.

Aangezien er ook mensen uitgenodigd moeten worden die je liever niet mee hebt, plan je de avond zo dat je eerst naar een restaurant gaat of de avond begint met cocktails ofzo. Als die gasten dan weg zijn gaat het vrijgezellenfeest pas echt beginnen.vrijgezellenfeest

Dan komen de vrouwen. De essentie van en vrijgezellenfeest is dat er geen vrouwen zijn. Maar dat betekend niet dat een paar van die wilde vriendinnen waar jullie het allemaal leuk mee hadden niet kunnen komen. Ik bedoel dus niet de vriendinnen van de bruid – op geen enkele manier moeten vrouwelijke gasten geassocieerd kunnen worden met de bruid. Nodig wat party girls uit die je niet dagelijks ziet, van die vrouwen die altijd zin hebben in een wild feestje.

Waar je heen gaat

Dit is normaal gesproken een stripclub, een lapdance bar, oh, en een herenclub! Je kan ook een restaurant, een casino of zijn favoriete bar bezoeken, en de nacht afsluiten in een hotel (de beste van het beste), of huur een penthouse!

Transport

Het is belangrijk dat je weet waar je het hele vrijgezellenfeest heen gaat, om te kunnen regelen hoe je van plek A naar plek B komt. Niemand is de bob bij een vrijgezellenfeest. Huur een limo voor je vrienden zodat niemand in de gaten hoeft te houden hoeveel ze op hebben, en de enige zorg nog is hoeveel flessen champagne er nog zijn.

Je hebt de mensen, je hebt de locaties – wat nog meer?

Extra uitgaven

Aangezien jullie waarschijnlijk een luidruchtig en irritant zooitje zijn, waarschuw van tevoren het management van elke locatie dat jullie een vrijgezellenfeest hebben, zodat ze niet verbaasd zijn als je vriend elke vrouw in de tent aanbiedt om ze even te spanken. Als je aankomt bij elke locatie geef dan wie er de leiding heeft wat geld voor een speciale behandeling. Hier valt ook de limo chauffeur onder – doe het voor de nacht begint.

Zorg ook voor wat extra geld voor het geval je aansprakelijk bent voor extra kosten, zoals een gesloopte hotelkamer.
vrijgezellen feest mannen bier

Eten en drinken

Als je het grootste deel van het vrijgezellenfeest houdt in een hotelkamer of appartement zorg dan dat er genoeg eten en alcohol is om iedereen blij te houden. Je hebt geen hele maaltijden nodig, bittergarnituur en veel champagne en bier is prima.

Gewoon lol hebben

Dit is ook een nacht voor de gasten, dus als alles geregeld is en het feest vol aan de gang is, kick back en geniet ervan. Het enige waar je nog aan moet denken is hoe leuk het is, en hoe je die lippenstift vlekken op je kraag verklaart als het wasdag is.

King Leonidas