reacties

Vind ze je leuk? De Brad Pitt regel

Vind ze je leuk? Brad Pitt regelWe moedigen mannen graag aan om niet meer te chillaxen met vrouwen maar om ze te daten. Maar de wateren rondom daten zijn moeilijk te navigeren. Mannen willen vaak weten; vind ze me leuk? Hoe kan je dat weten? Gebruik de Brad Pitt regel.

Hoe de Brad Pitt regel werkt:

Bel de vrouw die je leuk vind en vraag haar op een date. Zegt ze ja? Mooi, waarschijnlijk vind ze je leuk. Wat als ze een excuus heeft waarom ze niet kan? Dan gebruik je de Brad Pitt regel.

Stel je voor dat in plaats van jij, Brad Pitt deze zelfde vrouw had uitgevraagd. Zou ze bij hem hetzelfde excuus gebruiken? Als Brad Pitt haar op een date vraagt, zou ze dan nog steeds zeggen dat ze moet leren of naar de film gaat met vrienden? Nope! Ze zou alles en iedereen afzeggen om een date met Brad te hebben.

Nou ben je duidelijk geen Pitt, maar als een vrouw je écht leuk vind laat ze haar andere plannen varen om met jou uit te kunnen gaan.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen; ze kan legitieme redenen hebben om niet te kunnen daten op die datum. Bijvoorbeeld als ze moet werken of naar een begrafenis moet. Maar, en dit is belangrijk, ze zal een andere dag voorstellen voor de date. Ze zal iets zeggen van ‘Ik kan Donderdag avond niet, maar wil je volgende week afspreken?’

Als ze een excuus heeft waarom ze niet kan, en ze komt niet met een alternatief plan, dan ben je uitgeschakeld. Ze heeft geen interesse in je. Vraag haar niet nogmaals uit, doe je het wel krijg je een rare situatie en voel je je een pannekoek.

Maar maak je niet druk, ze is waarschijnlijk niet zo cool als je dacht dat ze was aangezien ze je charme niet waardeerd. Ga achter een dame aan die dat wel doet.

King Leonidas