reacties

5 Soorten vrouwen om te vermijden

vrouwen om te vermijdenAls man gebeurt het regelmatig dat je je opties moet analyseren. Met name financieel, maar zeker ook in de liefde. Dit is niet alleen slim maar ook hard nodig aangezien er veel mannen zijn die op het uiterlijk afgaan en de rest voor lief nemen.

Natuurlijk is het belangrijk dat je een lekkere chick scoort, maar niet als je van tevoren al kan zien aankomen dat ze bijvoorbeeld gestoord is. Er zijn zat vrouwen dus lekker én leuk is het doel.

Daarom een lijst met vrouwen om te vermijden, zodat je de volgende keer een steun in de rug hebt als je door de hormonen niet normaal meer kan denken. Play on, player!

 

1. De betweter

Welke man geniet niet van een waardige tegenstander? Welke man wil geen vrouw die een mening en een persoonlijkheid heeft én kan deelnemen in een gesprek of discussie over bijna elk onderwerp? Een vrouw met verbale zelfverzekerdheid is echt een vangst. Maar als die zelfverzekerdheid leidt tot confrontaties moet je plannen gaan maken om haar te vermijden.

De betweter druipt van het sarcasme. Ze geniet ervan vragen te stellen en te antwoorden met een toon en houding die nog de aardigste gozer wegjaagt. Haar woorden druipen met gif en haar persoonlijkheid is gebaseerd op het minderwaardig laten voelen van anderen. Ze zegt dat ze zelfverzekerd is en dat niemand haar humor snapt. Jij weet dat ze een betweter is, en een vrouw om te vermijden.

2. De Gold Digger

Alle mannen hebben ervaren hoeveel moeite het kost om fysieke, financieele en eventueel spirituele zaken op orde te krijgen. Tijdens het paringsritueel betaal je voor bloemen, ga je naar de bioscoop, een weekendje naar parijs en betegel je het pad voor haar. Maar, hoewel je geld uitgeeft vanuit emotie en verlangen, zorg dat je zeker weet dat je nieuwe dame van jou geniet en niet van je geld. Gold Diggers laten uiteindelijk hun ware kleuren zien, ze verwachten dat je voor alles gaat betalen, inclusief haar rekeningen!

De Gold Digger is makkelijk te herkennen, maar ze zijn een slim soort. Een Gold Digger praat al heel vroeg in de relatie over dure avonden en prijzige desserts. Ze zal iets over rekeningen laten vallen en de hulp die ze van jou nodig heeft om die te betalen. Het is rond ditzelfde tijdstip dat ze alles uit de kast haalt om je hoofd op hol te brengen, tot het punt van blinde gehoorzaamheid. Blijf bij je standpunt en houd je hand op je portemonnee. Blut zijn is altijd beter dan blut zijn door je relatie, onthoud dat, player.

3. Ms. Right

Als in, mevrouw Always Right, of mevrouw Always Has To Be Right. Deze liefelijke dame kan veel goede kwaliteiten en karaktereigenschappen hebben, maar heeft een koppigheid voor altijd gelijk willen hebben waar elke man op afknapt en elke relatie in een ramp veranderd. Daarom staat ze in de 5 Soorten vrouwen om te vermijden.

Ze móet gelijk hebben, altijd en over alles, tot het punt dat zelfs je kleinste uitspraak in overeenstemming moet zijn met wat zij vind. Als je het oneens met haar bent of haar het tegendeel bewijst barst de hel los. Hoewel haar goede kwaliteiten ervoor zorgen dat je de relatie nog even wilt aanzien is Ms. Right een type dat niet veranderd kan worden. Het beste wat je kan doen is haar vermijden. Haar trots en arrogantie zijn twee rode vlaggen die schreeuwen dat je moet omdraaien en rennen zo snel als je kan.

4. De Psycho

psycho_girlfriendEen categorie met veel soorten vrouwen. De psycho is de chick die je tien keer per dag belt, whatsapp’t of berichten op je facebook plaatst. De chick die elke stap die je maakt in de gaten houd en vraagt hoe het met je is ook al heeft ze je net nog gesproken. Als er 1 vrouw is die je moet zien te vermijden dan is het de psycho. Ze plaatst zichzelf in je leven en laat alle aspecten van je bestaan op zijn grondvesten schudden.

Het is makkelijk om te vallen voor een psycho omdat ze een bijna bovennatuurlijke passie en intensiteit in de relatie stopt. De sex met een psycho is vaak ook geweldig, maar vroeg of laat zul je de politie nodig hebben omdat ze erg onberekenbaar is. Als je niet van alle kanten naar haar kijkt, en dus de slechte eigenschappen niet ziet of wilt zien, eindig je met een vervelende, onzekere en potentieel kwaadaardige vrouw waar je nauwelijks nog van af komt. Ze zal haar overduidelijke problemen ondanks de groeiende intensiteit altijd ontkennen.

5. De Rebound

Deze vrouw is de meest sinistere op de lijst omdat je haar moeilijk kunt herkennen. We kennen allemaal de ‘rebound guy’, die je niet wilt zijn, maar ken je de vrouwelijke variant? Net als de Psycho maakt deze griet veel indruk in het begin. Haar verleiding laat zelfs de grootste players door de knieën gaan. Als ze je vangt in haar val, ga je tegen beter weten in en val je hard. Je gelooft dat dit de ware is; je gelooft dat je een geweldige relatie opbouwt. Maar de waarheid is dat je maar een pleziertje bent, een sexuele ervaring om haar te helpen over de man heen te komen die haar hart brak.

De Rebound weet goed hoe geweldig je bent, vriend. In de loop van je relatie merk je geleidelijk aan dat je niets goed kan doen. Je bent te vroeg of te laat. Je bent niet op tijd klaar of geeft haar niet genoeg tijd om zich klaar te maken. Let op de veranderingen van sociale hottie tot onwillige zitzak. Deze verandering heeft niks met jou te maken maar is haar natuurlijke levenscyclus. Ze heeft je gehad en is nu klaar. Als je deze weerstand begint op te merken, neem dan waardig afscheid van haar en haal je zelf uit de situatie.

Nu je weet welke vrouwen je moet vermijden kan je al je aandacht richten op vrouwen die wél de moeite waard zijn, en dat zijn er genoeg. Door niet achter de verkeerde vrouwen aan te gaan bespaar je jezelf veel pijn en tijd maar laat het je leven niet leiden, de grootste fout die je kan maken is niet het daten van bovenstaande vrouwen, maar helemaal niet daten.

King Leonidas