reacties

7 Geheimen die een vrouw nooit zal vertellen

vrouwen geheimen1. Het aantal vriendjes

Vrouwen snappen niet waarom je graag wilt weten hoeveel vriendjes ze heeft gehad of hoe vaak ze verliefd is geweest. Vraag je het toch aan haar verwacht dan niet de waarheid. Er zijn dingen die vrouwen graag voor zichzelf houden, en dit is er één van. Het herinnert ze aan die goede oude tijd van verloren onschuld toen alles nog makkelijk was. Vertellen over dat verleden betekend dat er gesleuteld wordt aan die herinneringen, en dus vertelt ze het liever niet.

2. Ongesteldheid of gewoon een bitch

Vrouwen kunnen hun bitchmode aan en uitzetten wanneer ze willen. Soms halen mensen het bloed onder haar nagels vandaan, en als die mensen jouw beste vrienden zijn wordt het lastig. Ze zal haar frustratie botvieren op die persoon door vrijwillig bitchy te doen maar zal zeggen dat het kwam door de ongesteldheid. Dit is een oude truc, trap er niet in!

3. Shopping budget

Vrouwen krijgen geen genoeg van winkelen. Voor vrouwen is winkelen geen hobby maar een fulltime baan, één die ze serieuser nemen dan hun echte baan. Winkel plannen en data worden ruim van tevoren geplanned en helemaal uitgestippeld. Wat moet er gekocht worden, wat is echt nodig en wat kan nog even wachten; het zit allemaal in hun hoofd. Deze details delen ze niet met je, het komt alleen ter sprake als ze écht een mening nodig heeft, of geld.

4. Wat ze met haar vriendinnen doet op Girls Night

Alle vragen met betrekking tot Girls Night worden subtiel afgekapt met de kortst mogelijke antwoorden. Als je verder blijft vragen treedt punt 2 in werken; bitchmode. Girls Night is haar tijd om zich te laten gaan, een leuke avond te hebben en op zichzelf te focussen. Ze zal dit niet met je delen.

5. Aan wie ze denkt bij het masturberen

Bijna geen enkele vrouw zal vertellen wanneer of hoe vaak ze masturbeert. Vertelt ze het per ongeluk toch dan vertelt ze zeker niet over wie ze fantaseert terwijl ze haar ding doet. Haar droom man kan iedereen zijn, Channing Tatum, George Clooney of een collega van haar. Ze zal het je nooit vertellen.

6. Dat lekkere ding op kantoor

Een vrouw heeft vaak iemand op haar werk waar ze een zwak voor heeft. Ze zal regelmatig naar hem kijken, hem koffie brengen of elke keer lachen als hij langs loopt. Maak je geen zorgen hij is geen concurrentie voor je. Hij is gewoon iemand die ze leuk vind, niet in paniek raken. Je wilt verder niks over hem weten.

7. De damestoilet

Wat er wordt gezegd op de damestoilet is net zo geheim als wat er wordt gezegd in de mannen kleedkamer. Terwijl de dames hun makeup bijwerken en hun kleding weer goed zetten discusseren ze over gigantisch veel onderwerpen. Van het eten wat net geserveerd is, tot die vrouw haar karakter en die man zijn jaar inkomen. Je ziet ze giechelen als ze naar buiten komen maar je zal nooit te weten komen wat er besproken is!

King Leonidas